24 Δεκ 2012

Nέος Αγροτικός Συνεταιρισμός στην Κοζάνη για το GOJI BERRY.


Στις 15/12 συγκεντρώθηκαν οι καλλιεργητές GOJI BERRY του νομού Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής και ψήφισαν την ιδρυτική πράξη σύστασης, αποφασίζοντας τα εξής: Την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με το διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ», και περιοχή δραστηριότητας τη Δυτική Μακεδονία και τις όμορες σε αυτήν περιφέρειες (Ηπείρου-Θεσσαλίας-Κεντρικής Μακεδονίας).


Ο σκοπός του νέου συνεταιρισμού είναι η προώθηση και η αξιοποίηση των βιολογικών και εναλλακτικών καλλιεργειών, με οφέλη την αειφόρο ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενή τομέα, μέσω της αξιοποίησης των μοναδικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η Ελληνική φύση.

Για την επίτευξη των σκοπών του συνεταιρισμού αποφασίστηκε η ανάπτυξη δραστηριοτήτων σε όλο το φάσμα  της παραγωγικής διαδικασίας, μεταποίησης και εμπορίας της αγροτικής παραγωγής, επενδύοντας στην δημιουργία προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία και εξωστρεφή προσανατολισμό.

Τα τριάντα οκτώ ιδρυτικά μέλη, αποφάσισαν μετά από ψηφοφορία, την ανάδειξη προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία εξουσιοδοτήθηκε να επιμεληθεί των απαραίτητων ενεργειών για την νομική σύσταση του συνεταιρισμού και τον ορισμό γενικής συνέλευσης σε εύλογο χρονικό διάστημα, για την ανάδειξη των οργάνων του.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο βιοκαλλιεργητή Goji berry, που επιθυμεί να γίνει μέλος του συνεταιρισμού, με στόχο την οργανωμένη διαχείριση και διάθεση της παραγωγής του, προς όφελος των καλλιεργητών και μελών του, να επικοινωνεί στα παρακάτω τηλέφωνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ     ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980943520                          gojiberrykozani

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΖΙΟΣ   ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6974704409

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΙΑΚΑΣ     ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6936071625

Πηγή: http://www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου