24 Απρ 2012

Επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στην ΕΑΣ Βέροιας.


Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν – σύμφωνα με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Βέροιας εξασκώντας, όπως αναφέρουν, «το νόμιμο δικαίωμα του απλήρωτου εργαζόμενου». Και προσθέτουν: «Χρόνια τώρα εργαζόμαστε απλήρωτοι ζητιανεύοντας κατά καιρούς κάποια χρήματα προκειμένου να καλύψουμε τα απολύτως αναγκαία, έχοντας σαν στόχο τη διατήρηση της αξιοπιστίας και τη βιωσιμότητα της Οργάνωσης. Επειδή όμως η αξιοπρέπειά μας δεν μας επιτρέπει να επαιτούμε και η ιώβεια υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΑΣ Βέροιας:
Ξεπερνώντας τις όποιες ψυχικές δυνάμεις μας έχουν απομείνει στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε την Οργάνωση και βλέποντας μια συνεχή κοροϊδία απ΄ τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή και την
πλειοψηφία του Δ.Σ. που πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν πώς; επιβιώνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, αποφασίσαμε από εδώ και στο εξής να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τα δίκαια αιτήματά μας.
Χρόνια τώρα εργαζόμαστε απλήρωτοι ζητιανεύοντας κατά καιρούς κάποια χρήματα προκειμένου να καλύψουμε τα απολύτως αναγκαία, έχοντας σαν στόχο τη διατήρηση της αξιοπιστίας και τη βιωσιμότητα της Οργάνωσης.
Επειδή όμως η αξιοπρέπειά μας δεν μας επιτρέπει να επαιτούμε και η ιώβεια υπομονή
μας έχει πλέον εξαντληθεί.
Επειδή ζούμε μες την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα έχοντας καταφύγει πολλές φορές στο δανεισμό προκειμένου να καλύψουμε τα τρέχοντα έξοδά μας, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη ζωή μας.
Επειδή είμαστε εκτεθειμένοι και αναξιόπιστοι στις υποχρεώσεις μας εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει λόγο της μη καταβολής του μισθού μας.
Επειδή έχουμε ανατρέψει κάθε προσωπικό και οικογενειακό μας προγραμματισμό
αντιμετωπίζοντας πλέον θέμα επιβίωσης.
Επειδή αυτή η κατάσταση συνεχίζεται για πολλά χρόνια και εννέα μήνες είναι πάρα πολλοί. Ξεκινάμε επίσχεση εργασίας εξασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του απλήρωτου εργαζόμενου.
Οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ που πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας από 10-04-2012

Βουγιούκας Πέτρος
Γούτα Φρόσω
Κακαγιάννη Κατερίνα
Καραμπατάκης Θωμάς
Καρυπίδου Ελένη
Κοκουφτόπουλος Ανδρέας
Λαζαρίζου Σοφία
Παπαδόπουλος Κώστας
Σωτηριάδου Μαρία
Τσιτλακίδου Αναστασία

Πηγή:www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου