14 Απρ 2012

Τα Συνεταιριστικά «Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης» σε συνεργασία με την GAEA.


H συνεταιριστική εταιρεία «Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης» προχώρησε σε εμπορική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων Γαία Τρόφιμα (GAEA) στο πλαίσιο ενίσχυσης της διεθνούς της παρουσίας, μέσα από τη συλλογή των αφεψημάτων με Κρόκο Κοζάνης.
Η συμφωνία πενταετούς διάρκειας, αφορά αρχικά πέντε αγορές -Αμερική, Γερμανία, Αγγλία, Σκανδιναβικές χώρες και Κίνα- και αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2012. Η σειρά των αφεψημάτων με Κρόκο Κοζάνης διατίθεται ήδη σε περισσότερες από 15 αγορές (Ελλάδα (2.500 σημεία πώλησης), Κύπρος, Ρωσία, Γαλλία, Ελβετία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Λευκορωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αυστραλία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία).


Η GAEA με εξειδίκευση στην προώθηση premium προϊόντων διεθνώς, εντάσσει για πρώτη φορά στο πορτφόλιό της, αφεψήματα. Το ήδη υπάρχον ευρύ δίκτυο διανομής
της GAEA, αποτελεί εχέγγυα για την εκτεταμένη τοποθέτηση των προϊόντων της Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης, που εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 1.500 σημεία (super markets) κατά το πρώτο έτος της συνεργασίας.

Στις αγορές που περιλαμβάνει η συμφωνία, θα διατεθούν tailor made συσκευασίες των αφεψημάτων με Kρόκο Κοζάνης, που θα φέρουν και το λογότυπο της GAEA.

Ειδικότερα στην Αμερική, προβλέπεται συνέργεια με τη διακεκριμένη, Ελληνο-Αμερικανίδα chef Cat Cora (μεταξύ άλλων συνιδρύτρια του οργανισμού Chefs For Humanity, εκπρόσωπος της UNICEF και τηλεοπτική προσωπικότητα), η οποία θα προβάλλεται έντονα και μέσω της συσκευασίας, μεγιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητα και προώθηση των προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η «Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης» ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί συνεργασία του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης (55%) και της ΚΟΡΡΕΣ (45%).


Πηγή:


http://www.paseges.gr/el/news/Ta-Synetairistika-Proionta-Krokoy-Kozanhs-se-synergasia-me-thn-GAEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου