13 Οκτ 2011

Αυγά Σέρβικα


Υλικά:

8 αυγά
3 κουταλιές της σούπας νερό
2 φρέσκιες πιπεριές
4 ντομάτες
1 κρεμμύδι
4 χοντρές φέτες ζαμπόν
φρυγανισμένο ψωμί
αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες και τα βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι.
Χαμηλώνουμε όσο μπορούμε τη φωτιά και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το νερό
Περιχύνουμε με το μείγμα τα λαχανικά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά, χωρίς το σκέπασμα, για να πήξουν.
Σερβίρουμε μαζί με ωμό ζαμπόν και φρυγανισμένο ψωμί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου