14 Οκτ 2011

Κόκκινη σάλτσα με πιπεριές και μανιτάρια


½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας
¼ φλιτζανιού πιπεριές διάφορων χρωμάτων κομμένες σε λωρίδες
¼ φλιτζανιού μανιτάρια ψιλοκομμένα (φρέσκα ή κονσέρβας)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
¼ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Μόλις μαλακώσουν ελαφρά συμπληρώνουμε με τον χυμό ντομάτας, το αλάτι και  το πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει και σερβίρουμε πάνω από τα μακαρόνια ανάλογα με την ποσότητα που μας συστήνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου