14 Οκτ 2011

Κέρατα πιπεριές με ντομάτα και φέτα


Υλικά:
8-10 πιπεριες κερατα
3 σχετικά ώριμες μέτριες ντομάτες
1 κ.γλ. ζάχαρη μαύρη
3/4 νεροπότηρου ελαιόλαδο
1 κ.γλ. αλάτι
πιπερι μαυρο

200 γρμ φέτα σε κύβους


Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις πιπεριές από τα σπόρια τους.
Τεμαχίζετε την μία ντομάτα σε λεπτά κομμάτια και γεμιζετε με αυτά τις πιπεριές.
Βάζετε τις πιπεριες σε καυτό αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και τις αφήνετε να πάρουν λιγο χρωμα.
Προσθέστε τις υπόλοιπες ντομάτες κομμένες σε κύβους.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μαυρη ζάχαρη και το αλάτι.
Τα αφηνετε να βράσουν για 35-45 λεπτα σε μέτρια φωτιά.
7-8 λεπτά πριν βγάλετε από την φωτιά το σκεύος προσθέστε την φέτα και το πιπέρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου