26 Οκτ 2011

Ντίπ απο αντζούγιες πράσινες ελιές και πιπεριές


Υλικά (6 μερίδες) :
1 φλιτζ. ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος με λεμόνι ή τυρί κρέμας με λεμόνι
1/2 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη
1/2 φλιτζ. πράσινες πιπεριές τουρσί
1,5 κουταλάκι πάστα αντσούγας
1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
νιφάδες πιπεριού ή λίγο πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση
Εκτέλεση:
Λιώνουμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα συστατικά και τα παγώνουμε. 

Πηγή: yumyum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου