26 Οκτ 2011

Κοτόπουλο με πιπεριές και ελιές







Υλικά:


1 1/5 κιλό κοτόπουλο σε μερίδες
8 πιπεριές (4 πράσινες, 2 πορτοκαλί, 2 κίτρινες)
250 γραμμ. ελιές Καλαμών με το κουκούτσι
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε 8 κομμάτια
½ ποτήρι κρασί
½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο στο λάδι, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το κρεμμύδι και σβήνετε με κρασί. Όταν εξατμιστεί, προσθέτετε τις πιπεριές (σε φέτες) και τις ελιές. Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά έως 1 ώρα περίπου. Πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε με άσπρο ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου