11 Φεβ 2012

Έως 15/2 οι αιτήσεις για τον Εναλλακτικό τουρισμό.


Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 24:00 λήγει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα "Εναλλακτικός τουρισμός", όπως υπενθυμίζει η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ).
Το Πρόγραμμα "Εναλλακτικός Τουρισμός" αποσκοπεί στη διαφοροποίηση και τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της αξιοποίησης των εναλλακτικών ή/και ειδικών μορφών τουρισμού.
Το Έντυπο Υποβολής όπως και όλα τα έντυπα της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρίσκουν στους παρακάτω δικτυακούς τόπους: του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (www.yppo.gr , www.visitgreece.gr ), του ΕΣΠΑ (www.espa.gr ), της ΕΥΔ/ΕΠΑΕ (www.antagonistikotita.gr ), του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr ) και της ΕΛΑΝΕΤ (www.elanet.gr ) από όπου μπορούν και να εκτυπωθούν.



Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΛΑΝΕΤ, Βαλαωρίτου 10, 106 71 Αθήνα, 2ος όροφος, στα τηλ. 210-3617160-2 και πληκτρολόγηση "3" (Τουριστικά), στις Συνεταιριστικές Τράπεζες, Αναπτυξιακούς Φορείς καθώς και τα Επιμελητήρια της Περιφερείας όπου εδρεύουν, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων αναφέρονται στον Οδηγό του προγράμματος.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου