29 Μαΐ 2013

"Άνοιγμα" Βενιζέλου στους αγρότες.

Η επαφή με τη «βάση και την κοινωνία» είναι το κύριο μέλημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες εξορμήσεις τύπου... Χαλκίδας στην ελληνική περιφέρεια, ελπίζοντας ότι θα βρει ευήκοα ώτα. Έτσι λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο θα συμμετάσχει σε μία εκδήλωση για τον νεοναζισμό και τη βία που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ και θα
έχει την ευκαιρία να τα πεί απο κοντά τόσο με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και με το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Νίκο Μπίστη, μια και πλέον στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου οι δύο κυβερνητικοί εταίροι – προς το παρόν τουλάχιστον - πάνε …χέρι-χέρι.

Την επόμενη μέρα, συνεχίζοντας την περιοδεία του στο πλαίσιο της περίφημης και πολυπόθητης «εξωστρέφειας» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το Κιλκίς και εκεί, αναμένεται να  εστιάσει στο νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα. Θα μιλήσει για τον πρωτογενή τομέα και πιο συγκεκριμένα στην αγροτική παραγωγή και ελπίζει να βρει επαγγελματίες να τον ακούσουν και να ασπαστούν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου