13 Μαΐ 2013

Το Moria Elea πατάει γερά στις ΗΠΑ.


Το Moria Elea Deluxe της εταιρείας Olive Vision, μετά το χρυσό βραβείο συσκευασίας και ασημένιο στη γεύση που κέρδισε στον 14ο διεθνή διαγωνισμό Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου 2013, που έγινε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ήρθε και η χρυσή βράβευση στη συσκευασία και στο «Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκης» του 2013.


«Κάναμε μια έρευνα διάρκειας δύο ετών, προκειμένου να έχουμε ένα προϊόν το οποίο να είναι το
καλύτερο στην παγκόσμια αγορά, όχι μόνο στη συσκευασία αλλά και στη γεύση», ανέφερε στην Agrenda ο κ. Κώστας Μπαλάφας και πρόσθεσε ότι: «πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προϊόν, που μπορεί να κερδίσει τους καταναλωτές. Η Ελλάδα έχει ποιοτικά προϊόντα που μπορεί να τα εξάγει με επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που βρίσκονται στον κλάδο των γκουρμέ τροφίμων (π.χ. αυγοτάραχο, κρασιά, κ.α.). Όσον αφορά τη βραβευμένη συσκευασία, η φιάλη είναι από τη Γαλλία, ενώ το πανί και το κουτί φτιάχνεται από Έλληνα τεχνίτη».

Τα ελαιόδεντρα που παράγεται το ελαιόλαδο προέρχονται από την περιοχή της Ερμιόνης στην Αργολίδα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2011 και είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση.

Tαγκαλάκη Έλενα

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου