1. Οι
μουσκεμένοι ξηροί καρποί παρουσιάζουν καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό μας
και είναι πιο εύπεπτοι.
2. Όταν τρώμε
φακές με τυρί το Ασβέστιο από το τυρί δεσμεύει το Σίδηρο που περιέχεται στις
φακές.
3. Το αλάτι δεν
το προσθέτουμε κατά την διάρκεια του ψησίματος του κρέατος, διότι προκαλεί
όσμωση και φεύγουν τα υγρά από το κρέας.
4. Εάν το κρέας
δεν το στεγνώσουμε καλά πρίν μπεί στο φούρνο ή στο τηγάνι τότε επί της ουσίας
βράζει δεν ψήνεται.
Πηγή: http://food-isimo.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου