13 Δεκ 2012

Νέα μονάδα συσκευασίας τροφίμων στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.


Τη νέα μονάδα παραγωγής εύκαμπτης συσκευασίας τροφίμων, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Κομοτηνής, έθεσε σε λειτουργία η Alfa Beta Roto, έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος μιας επένδυσης συνολικού ύψους 27 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται ουσιαστικά για την αποκατάσταση του εργοστασίου που διέθετε η εταιρεία στην Κομοτηνή και που προ 15 μηνών καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, από πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του.


Σήμερα, το εργοστάσιο λειτουργεί περίπου στο 80% της πρότερης δυναμικότητάς του, ενώ με την ολοκλήρωση του επενδυτικού σχεδίου, που αναμένεται σε περίπου 18 μήνες από σήμερα, θα έχει εξασφαλιστεί πρόσθετη δυναμικότητα 20% αυτής που διέθετε πριν από την πυρκαγιά.

Η επιχείρηση αποζημιώθηκε με ποσό ύψους 25,85 εκατ. ευρώ, την οποία έλαβε από τις εταιρείες ΑΧΑ Ασφαλιστική, Interamerican, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη ΑΕΓΑ, Groupama και Generali.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας, Χαράλαμπο Αργυρόπουλο, σημαντική ήταν και η συμβολή των εργαζομένων, οι οποίοι στήριξαν την εταιρεία σε όλη διάρκεια αποκατάστασης των παραγωγικών υποδομών.


Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου