21 Μαρ 2013

Οι Ρώσοι μαγεύτηκαν από τη... «Μυθική Πελοπόννησο».


Έντονο ενδιαφέρον για τη «Μυθική Πελοπόννησο» διαπίστωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας MITT 2013, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει προβάλλοντας το «Μυθικό» τουριστικό της προϊόν σε μια στοχευμένη και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Πελοπόννησο ρωσική αγορά.


Ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Σταματάκο και τον Προϊστάμενο Τουρισμού κ. Αριστοτέλη Γκανά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στη Ρωσία.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξενάγησε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Αναστάσιο Λιάσκο και του παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, όπως επίσης τις δράσεις της Περιφέρειας για την προβολή του στις διεθνείς αγορές. «Στόχος μας είναι στο διεθνή χάρτη του τουριστικού προϊόντος η Πελοπόννησος να αποκτήσει διακριτή και αναγνωρίσιμη θέση» δήλωσε ο κ. Τατούλης και προσκάλεσε τα Γενικό Γραμματέα στη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει στα πλαίσια της έκθεσης σε τουριστικούς πράκτορες.




Ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Σταματάκο και τον Προϊστάμενο Τουρισμού κ. Αριστοτέλη Γκανά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ρωσική Πρωτεύουσα και της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης  θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με στόχο την προώθηση όχι μόνο του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, αλλά και των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της. 

Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου