5 Μαρ 2013

Διαδικασίες για τη χορήγηση ενίσχυσης στους παραγωγούς πατάτας.


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για να τύχουν της ενίσχυσης, υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ/νση Αγρ/κής Αν/ξης Λέσβου, σύμφωνα με το υπόδειγμα Ι που σας επισυνάπτεται, στις παρακάτω προθεσμίες:
Για την πατάτα

1. Μέχρι της 10 Μαρτίου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Η
Απριλίου έως 31Η Ιουλίου του ιδίου έτους.

2. Μέχρι της 15 Μαΐου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Η Αυγούστου έως 31Η Οκτωβρίου του ιδίου έτους.

3. Μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Η Νοεμβρίου έως 31Η Μαρτίου του επόμενου έτους.

Για τα ξηρά φασόλια και το βρώσιμο λαθούρι μέχρι της 15 Ιουνίου κάθε έτους .


Η αίτηση ενίσχυσης θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1. Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας .

2. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου τραπέζης .

3. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή δήλωση άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ. του δικαιούχου .

4. Παραστατικά κατοχής τεμαχίων ( Τίτλοι ιδιοκτησίας ή το Ε9 – Για μισθωμένες εκτάσεις ιδιωτικό συμφωνητικό όπου θα σημειώνεται η ένδειξη θεωρήθηκε , η χρονολογία θεώρησης υπογεγραμμένο από υπάλληλο της Δνσης Αγρ. Οικονομίας.)

5. Αντίγραφο της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης του έτους για το οποίο αιτείται ο παραγωγός ενίσχυση . Εάν την περίοδο υποβολής της αίτησης δεν έχουν την ενιαία ενίσχυση οφείλουν να την προσκομίσουν αργότερα.


Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου