22 Απρ 2013

Επανιδρύεται γραφείο ΟΓΑ στη Θεσσαλονίκη – γραφείο και στην Κοζάνη.


Την επανίδρυση του γραφείου διοίκησης του ΟΓΑ στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών στη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα στην Κοζάνη, γνωστοποίησαν στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Κοντός και Μιχάλης Τσελέπης.

Μετά τη συνάντησή τους στο διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη, ο κ, Καράογλου δήλωσε : «Αναμφίβολα πρόκειται για δυο ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες αποδεικνύουν στην πράξη ότι η κυβέρνηση σκέπτεται και λειτουργεί αποκεντρωτικά.

Με τα δυο νέα γραφεία αφενός αναβαθμίζεται η ποιότητα εξυπηρέτησης των πολιτών από τον ΟΓΑ, ενώ αφετέρου μειώνεται αισθητά τόσο η γραφειοκρατία όσο και ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα μπορούν να διεκπεραιώνουν άμεσα τις υποθέσεις τους με τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ένα ακόμη σημαντικό, ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Βόρειας Ελλάδας».


Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου