12 Απρ 2013

Νέα πρόταση από τη Μύθος: Οίνος από μήλα.


Η Μύθος Ζυθοποιία ανταποκρινόμενη στις νέες καταναλωτικές τάσεις για ελαφρύτερες, γλυκύτερες γεύσεις και πιο φυσικές επιλογές, φέρνει στην Ελλάδα το Somersby Apple, τη νέα γευστική πρόταση με βάση τα μήλα.


To Somersby Apple ανήκει στην υποκατηγορία των φρουτωδών οίνων και αποτελεί υψηλής ποιότητας οίνο από μήλα με μόνο
4,5% σε αλκοόλ. Παράγεται από τη ζύμωση χυμού μήλων χωρίς την προσθήκη τεχνητών γλυκαντικών, αρωμάτων ή χρωστικών ουσιών.

Χάρη στη φρουτώδη και φυσική γεύση του, τις φυσαλίδες και τον τρόπο σερβιρίσματος με πάγο αποτελεί την πλέον δροσιστική και αναζωογονητική επιλογή!

Όπως δηλώνει ο κ. Αλέξανδρος Καραφυλλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μύθος Ζυθοποιία «Το Somersby Apple αποτελεί μία νέα μοναδική κατηγορία που κερδίζει ολοένα έδαφος στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα αποτελεί το νέο προορισμό μετά από το επιτυχές λανσάρισμα του σε περισσότερες από 22 χώρες ανά τον κόσμο! Με εχέγγυα την υψηλή ποιότητα του ποτού και τη μοναδική του γεύση, πιστεύουμε ότι το Ελληνικό κοινό σύντομα θα εντάξει στις συνήθειες του την καινοτόμο πρόταση οίνου από μήλα ανοίγοντας το δρόμο για την περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας».


Πηγή:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου